Menu Sluiten

MMM – Mooi Mannelijk Materiaal

Dualis zoekt MMM…*

Zeg je Kamerkoor Dualis, dan heb je het over eigenzinnig, afwisselend repertoire, uitgevoerd onder de inspirerende leiding van dirigent Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen. In goede sfeer streven we in relatief korte, intensieve repetitieperiodes naar hoge muzikale kwaliteit. We vormen een vaste groep zangers, zodat we een continue koorklank kunnen waarborgen.

Wij van Dualis adviseren dus uiteraard Dualis. Ook al omdat wij naar onze bescheiden mening de mooiste vrouwenstemmen van Groningen en omstreken in de gelederen hebben, aangevuld met schitterende mannenstemmen – die echter wel in de minderheid zijn.

Daarom verwelkomen wij van Dualis graag

* Mooi Mannelijk Materiaal

met zangkwaliteit. Ben of ken jij iemand die valt in deze categorie? Wij nodigen iedereen die zich aangesproken voelt uit om een repetitie mee te komen zingen en een auditie af te spreken. Meld je aan via mmm@kamerkoordualis.nl of bel Stephen: 06 1603 6058.

Voor de twijfelaars: op donderdag 14 december houden we van 19.30 tot 22.00 uur een open repetitie. Die avond werken we aan kerstmuziek en daarna volgt natuurlijk een gezellige borrel.
Locatie: het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Vestdijklaan 2, Groningen