kamerkoor dualis

Kamerkoor Dualis is al sinds 2001 een belangrijke culturele factor in het noorden van Nederland

Relatieconcert Dualis 7 september

Op uitnodiging van Lentis geven wij een concert in de Ontmoetingskerk op landgoed Dennenoord van Lentis, in Zuidlaren. Er wordt een mooi compleet programma geboden, met een glaasje en een hapje en voorafgaand de mogelijkheid om een prachtige wandeling te maken over het terrein, onder leiding van historicus en verhalenverteller Rense Schuurmans. Maar het hoofdbestanddeel is natuurlijk het concert en dat is ook zeker de moeite waard: Dualis voert deze keer werken uit van Mozart, Rheinberger, Bruckner, Mahler, Reger, Holst en Brahms.

Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan een rondleiding. Historicus en Lentismedewerker Rense Schuurmans vertelt u verhalen over de rijke historie van Dennenoord en over de plaats die het inneemt in het huidige palet van voorzieningen in het Noorden.

Na afloop van het concert is er een collecte.

Concertinformatie: 
Aanvang rondleiding om 18:30 en aanvang concert om 20:30 (inloop om 20:00)
Aanvang rondleiding om 18:30 en aanvang concert om 20:30 (inloop om 20:00)
Ontmoetingskerk Dennenoord, E43, Zuidlaren

Zowel de entree tot het concert als de deelname aan de wandeling is gratis. Wel wil de organisatie graag weten met hoeveel bezoekers zij rekening moet houden, ook i.v.m. de catering. Daarom het verzoek om je vóór dinsdag 12.00 uur (6 september) aan te melden via rvb@lentis.nl. In deze mail graag je naam vermelden en het aantal personen waarmee je komt, en of je ook wilt deelnemen aan de rondleiding. Vervolgens krijg je van Lentis een bevestiging met een routebeschrijving.

Na afloop van het concert is er een collecte.

Je bent van harte welkom!

BijlageGrootte
PDF-pictogram Uitnodiging Lentis.pdf230.27 KB