kamerkoor dualis

Kamerkoor Dualis is al sinds 2001 een belangrijke culturele factor in het noorden van Nederland. Het koor – dat bekend staat om zijn mooie koorklank en uitdagende repertoire – staat garant voor uitstekende uitvoeringen.

Kamerkoor Dualis

Oorsprong en Dood

In het jubileumjaar 2016 gaat Dualis bijna helemaal terug naar het begin van zijn bestaan: in 2002 voerde het toen pas opgerichte koor ter gelegenheid van het eindexamen van de veelbelovende dirigent Geert-Jan het Requiem van Duruflé uit. Voor april 2016 staat dit prachtige werk voor de tweede maal op het programma van Dualis, samen met een ander indrukwekkend Requiem: dat van Fauré. Ook zingt het koor Cantique des colonnes, het tweede deel uit ‘Trois Poèmes de Paul...

Nieuwsbrief mei 2020

Een bericht van Dualis in deze vreemde tijden.

In deze nieuwsbrief vertellen we wat Dualis allemaal doet in het Coronatijdperk, met nieuws over het concert Liberté en – verrassing! – een link naar een echte, superpersoonlijke Dualis Spotify afspeellijst.

Come away… Songs & Sonnets

Engelse koorklanken op teksten van Shakespeare

Met o.a. Purcell - Dowland - Mäntyjärvi - Andriessen - Lindberg - Vaughan Williams

Na het mooie begin van dit seizoen, met het druk bezochte ‘Best of Dualis’-concert op 15 september in de Jacobuskerk in Zeerijp (200 mensen!), is Dualis er weer klaar voor. Op 23 en 24 november geven wij twee concerten in respectievelijk de Hippolytuskerk in Middelstum en de Lutherse kerk in Groningen.

Pagina's