kamerkoor dualis

Kamerkoor Dualis is al sinds 2001 een belangrijke culturele factor in het noorden van Nederland. Het koor – dat bekend staat om zijn mooie koorklank en uitdagende repertoire – staat garant voor uitstekende uitvoeringen.

Nieuwe concertdata bekend

Singet und Spielet
Een echt uitstapje voor Dualis, in een bijzondere samenwerking met Erwin Wiersinga, organist van de Martinikerk. Tijdens deze avond kunt u genieten van verscheidene werken van J.S. Bach. Naast orgelwerken -  gespeeld op het monumentale Schnitger-orgel - hoort u de cantate O Jesu Christ, meins Lebens Licht (koor en orgel) en drie motetten (koor).
Een prachtige kerk, minstens zo prachtige orgelmuziek en Kamerkoor Dualis: dit wordt een mooie avond. Na afloop staat er een glas wijn voor u klaar, om nog even gezellig na te praten.

19 september, 20.00 uur, Martinikerk Groningen
Entree: € 10,- inclusief een glaasje na afloop.

Kerstconcerten
Handenwrijvend zien wij de kerst tegemoet dit jaar! U kunt ons maar liefst drie keer ontmoeten, waarvan twee keer in de Martinikerk. Deze keer pakken we flink uit, want we gaan een samenwerking aan met de Provinciale Brassband Groningen. Een feestje wordt het, met heerlijke Christmas Carols afgewisseld met de warmte van de koperblazers. En dan ook nog een aantal verstilde kerstwerken voor koor en blazers, denk aan Gabrieli. Schrijf de data alvast maar op!

Met de Provinciale Brassband:
19 december, 20.15 uur (locatie nog niet bekend)
20 december, 15.00 uur, Martinikerk Groningen
Entree: gratis

Kerstnachtdienst:
24 december, 20.00 uur, Martinikerk Groningen

Concert
14 februari 2016, 10.00 uur, Lutherse Kerk Groningen