kamerkoor dualis
Kamerkoor Dualis is al sinds 2001 een belangrijke culturele factor in het noorden van Nederland

De Anjeractie: steun Dualis

De mobiele collecte is van start!

Dualis doet dit jaar voor het eerst mee met de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds, met het doel om geld in te zamelen voor twee komende projecten van het koor, nl. ons concert ‘Unlocked!’ en een spectaculair kerstconcert mét livestream. Voor wie niet weet wat de Anjeractie is: het is de oudste collecte van Nederland, begonnen in 1946, waar elk jaar honderden organisaties aan meedoen (dit jaar 1182).

Door deel te nemen halen organisaties geld binnen voor het Cultuurfonds en voor de eigen vereniging: wat je noemt win-win! Belangrijk: Dualis betaalt een klein inlegbedrag voor deelname, en alles wat door jullie gedoneerd wordt is voor onze eigen kas.

De actie is digitaal: dus geen bussen en collectanten, maar appjes en Facebookberichten met doneeroptie waarmee veilig en eenvoudig een donatie gedaan kan worden. De actie start op 28 mei en duurt een week (t/m 5 juni). Binnen die periode is het mogelijk om een donatie te doen. We hopen uiteraard dat jullie dat in groten getale zullen doen. Elk bedrag is welkom, dus: doneer en help Dualis muziek maken!

Doneer nu!