kamerkoor dualis

Kamerkoor Dualis is al sinds 2001 een belangrijke culturele factor in het noorden van Nederland

  Nieuws

  Passie bij kaarslicht op zaterdag 9 & zondag 10 april

  Dit programma is door het koor bestudeerd tijdens één van de lockdowns. Maar nu staat het dan ook echt ‘live’ op de lessenaar, en gaat het ook echt gebeuren! Dualis zingt letterlijk bij kaarslicht. In een sfeervol claire obscure klinkt de muziek van de passietijd. Centraal staat het weergaloos mooie werk ‘Miserere’ van Allegri, dat met zoveel mysterie omgeven is.

  A Magical Christmas afgelast

  Helaas moeten Kamerkoor Dualis en de Provinciale Brassband Groningen (PBG) het kerstconcert A Magical Christmas van 11 en 12 december afgelasten in verband met de huidige coronamaatregelen.

  Dualis zoekt zangers!

  Dualis staat weer in de startblokken! Woensdag 25 augustus beginnen we met het nieuwe seizoen. Qua bezetting hebben we corona heel goed doorstaan (we tellen zelfs méér zangers..), maar er is wel ruimte voor een BAS en voor een TENOR.

  Fijne vakantie!

  Dualis is met vakantie. Maar we kijken er allemaal naar uit om eind augustus weer verder te gaan met de repetities voor ons programma Unlocked!, dat we gaan uitvoeren op zondag 3 oktober.

  Eindresultaat Anjeractie

  De Anjeractie, hoe zat het ook alweer?!

  In mei deed Dualis mee aan de digitale collecte, met als streefbedrag 800 euro. Ruim ingezet dachten we, maar in twee dagen was dat bedrag al binnen!

  De Anjeractie: steun Dualis

  De mobiele collecte is van start!

  Dualis doet dit jaar voor het eerst mee met de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds, met het doel om geld in te zamelen voor twee komende projecten van het koor, nl. ons concert ‘Unlocked!’ en een spectaculair kerstconcert mét livestream. Voor wie niet weet wat de Anjeractie is: het is de oudste collecte van Nederland, begonnen in 1946, waar elk jaar honderden organisaties aan meedoen (dit jaar 1182).

  Online college 'Dualis Draait Door!' op 10 maart

  Op woensdagavond 10 maart, om 20.00 uur verzamelen de zangers van Dualis en dirigent Geert-Jan zich zoals elke week op Zoom. Niet voor een ‘gewone’ online repetitie, maar voor DDD, Dualis Draait Door, met als thema ‘Komm, Jesu, komm’, BWV 229 van J.S. Bach. En iedereen die wil mag zich daar bij aansluiten.

  Een gelukkig nieuwjaar!

  Dat 2020 bijna voorbij is, dat is toch wel iets om blij om te zijn. Ook voor Kamerkoor Dualis was het improviseren geblazen dit jaar.

  Nieuw programma ‘Heaven!’

  De Messiah gaat in november niet door, maar de concertdata 28 en 29 november laten we wel degelijk staan. Als alles goed gaat zal Dualis dan namelijk het programma ‘Heaven!’ uitvoeren.

  Pagina's